Nūhou ʻOihana

ʻO ke kūlana hoʻoponopono kumu mold maʻamau

2022-03-04
ʻO kakumu poniʻo ia ka huahana semi-finished o ka mold, i haku ʻia me nā mea ʻokoʻa pā kila. Hiki ke ʻōlelo ʻia ʻo ia ka iwi o ka ʻōpala holoʻokoʻa. No ka mea he ʻokoʻa loa ka hana ʻana i loko o ka kumu poni a me ka mold, e koho ka mea hana mold e kauoha i kakumu ponimai ka mea hana kumu poni e hoʻohana i nā pono hana o nā ʻaoʻao ʻelua e hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hana holoʻokoʻa a me ka pono. I ke kaʻina hana, ʻoi aku hoʻi i ke kaʻina hana ʻenehana o nā ʻāpana mechanical, ua hoʻokumu ʻia nā ʻāpana hana like ʻole e nā kumu mold. No laila, pono e hoʻokō ʻia ka hana hoʻoheheʻe maʻamau maʻamau e like me nā kūlana aʻe.

Kūlanakumu ponihana maʻamau

1. ʻO ka lōʻihi, ka laula a me ka hohonu o ka hoʻomanawanui ʻana o ke kiʻi maikaʻi i ka wā o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka kumu poni maʻamau he 0 ~ + 0.02mm. etc.) ka mānoanoa tolerance mea ± 0.02mm.
2. Inā ʻaʻole i ʻōlelo ʻia, hoʻohana ʻia nā lola hui nozzle wai a pau i ka PT1/4, ʻo nā lola poʻo puka wai āpau he 8mm anawaena PT1/8', a he 10mm anawaena PT1/4'.
3. Pono e hōʻuluʻulu ʻia ka kumu poni i hana ʻia e ka mold mold maʻamau i kahi hoʻonohonoho piha ma mua o ka haʻalele ʻana i ka hale hana, ʻaʻole ʻae ʻia nā ʻāpana wehe. ʻO nā chamfers a pau o ka kumu poni i hanaʻia e ka maʻamau kumu poni he C1.5, aʻo nā chamfers e maʻalahi a maikaʻi. Pono nā ʻili a pau e ʻālohilohi a maʻemaʻe me ka ʻole o nā ʻōpala.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept